spacer
Charter program dolaska senior grupa pod organizacijom WTouristic agencije, članice Karaci grupe u suradnji s RSD Reisen Njemačka i Zračnom lukom Dubrovnik započeo je u ponedjeljak 14. siječnja dolaskom prvog leta. Švedske putnike, njih 135 dočekali su predstavnici putničke agencije WTouristic, direktor komercijalnih poslova Zračne luke Dubrovnik Ivan Maslać, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, predstavnici hotela i ostali partneri.

Zimski program dolaska senior grupa na području Dubrovnika trajat će sve do 11. svibnja 2019. koji će dovesti preko 30 tisuća posjetitelja. Jedan charter dnevno putnika iz Njemačke i Skandinavije dolaziti će do 11. veljače, nakon čega će u Zračnu luku Dubrovnik dolaziti dva chartera do kraja programa. Charter program senior grupa započeo je u listopadu 2018., kada je bio prebačen u Zračnu luku Split zbog radova u Zračnoj luci Dubrovnik.
Riječ je o kružnom putovanju koje počinje i završava u Dubrovniku. Noćenja na području Dubrovnika ostvariti će u hotelima Hotel Rixos Libertas, Hotel Lero i u Hotelu Villa Paradiso. Prilikom putovanja gosti će imati priliku posjetiti Ston, Makarsku, Trogir i Split.

Program će se nastaviti i sljedeće godine kad je planiran dolazak oko 65 tisuća posjetitelja.

wt1M     wtM

Virtualna šetnja

virtualna setnja

Đurovića špilja

djurovica-spilja mid

DBV Info

dbv-info2