spacer
EasyJet prevezao milijun putnika za Dubrovnik!

 

Vodeći europski avioprijevoznik, EasyJet, obilježio je 27. srpnja 2016. prijevoz milijun putnika do i iz Dubrovnika. Od 2009. godine, EasyJet je omogućio putovanje do i iz Dubrovnika po pristupačnim cijenama. Ovaj avioprijevoznik prvi je put prema Dubrovniku poletio iz zračne luke London Gatwick, a danas, nakon sedam godina, svojim letovima povezuje Čilipe s 12 destinacija u šest zemalja, uključujući Amsterdam, Berlin, London Gatwick, London Luton, London Stansted i Milan Malpensu. EasyJet je jedan od vodećih avioprijevoznika koji godišnje preveze 70 milijuna putnika

Rezultat njihove pristupačne cijene i profesionalne usluge vidi se najbolje kroz milijun putnika koji su za dolazak i odlazak iz jednoga od najljepših hrvatskih gradova, Dubrovnik, izabrali upravo EasyJet. Stoga će se najveći britanski zračni prijevoznik nastaviti širiti i rasti, kako u Hrvatskoj, tako i ostatku Europe, pa će i na takav način za putnike koji polijeću iz Dubrovnika, omogućiti prijevoz do još većeg broja europskih atraktivnih odredišta po povoljnim cijenama.

Sa više od 250 zrakoplova, EasyJet u svojoj europskoj mreži nudi više od 820 ruta putovanja.

Dimitris Schoinas, jedan od vodećih EasyJet-ovih menadžera za uspostavu letova je, povodom milijuntog prevezenog putnika prema jugu Hrvatske, rekao:

- Izuzetno smo sretni što smo na našim linijama prema dubrovačkoj zračnoj luci i iz nje, dosad prevezli milijun putnika, čime se Dubrovnik pokazao iznimno popularnim odredištem među europskim turistima. Prošli smo od našega prvoga leta u Hrvatskoj od 2009. godine, dug put, ali se radujemo budućnosti i sljedećem milijuntom putniku prema Dubrovniku.

Schoinas se zahvalio svim vjernim putnicima koji za svoja putovanja odabiru Easyjet, te ljubaznom i profesionalnom osoblju kompanije.

Frano Luetić, zamjenik direktora dubrovačke zračne luke je rekao kako je EasyJet drugi po redu avioprijevoznik po broju putnika koje doveze u Čilipe.

- Zahvaljujemo EasyJet-u na izvrsnoj suradnji koja je urodila značajnim povećanjem broja putnika u našoj zračnoj luci i odredištu. EasyJet je danas na viskorangiranom drugom mjestu prema broju putnika, između sveukupno 55 avioprijevoznika koji dolaze u Čilipe.Đurovića špilja

djurovica-spilja mid

DBV Info

dbv-info2